Χαρακτήρες

Όνομα Χαρακτήρα: Σιγκν Έσλορν/Αλτάιρ
Φυλή: Νεθ (Μισός Άνθρωπος, μισός Γκραντς), ο Ένας, ο Ειρηνιστής!

“Μην παραιτηθείς ποτέ από την προσπάθεια να είσαι ο εαυτός σου”

Σχέδιο/Μολύβι, Σιγκν-Αλτάιρ: Ελενη Στα


 

Σιγκν/Τζάκο (Αμ Ντιιμ): Το τελευταίο ελεύθερο Ύναμαλ.

Θρύλοι από τα παλιά χρόνια και σχεδόν ξεχασμένοι, λένε πως στις δασώδεις πλαγιές των βουνών Μον Τάνα ζει ένα ισχυρό πνεύμα με τη μορφή Ύναμαλ που καμιά τάξη των Γκραντς δεν κατάφερε ποτέ να αιχμαλωτίσει και να τιθασεύσει. Άγνωστο το γιατί μα πλέον είναι πολλά τα χρόνια που αυτό το πλάσμα έχει περιορίσει τις εμφανίσεις του. Πολλοί λένε μάλιστα πως χάθηκε πια από τον αληθινό κόσμο. Άλλοι τολμούν μόνο στα ψιθυριστά να πουν πως: “Ίσως να μην υπήρξε και ποτέ”

Όταν όμως φτάσει στην πατρίδα των Γκραντς, ο Σιγκν (ο Ένας, ο Νεθ) τότε αυτό το ιδιόμορφο πλάσμα θα εμφανιστεί ξανά. Πιστεύοντας πως, ίσως βρέθηκε εκείνος που θα μπορέσει επιτέλους να το τιθασεύσει…

 

Σχέδιο/Μολύβι, Σιγκν-Τζάκο: Ελενη Στα


 

 

 

Ο Σλέιν ως πνέυμα (Ενάιντ).

Και τότε η ψυχή μου άλλαξε. Τα γεγονότα αυτά διαπότισαν κάθε πτυχή της συμπεριφοράς και της εμφάνισής μου. Ύστερα, όλα αποκόπηκαν από εμένα κι επέστρεψα στο σήμερα. Μπροστά απ’ τον καθρέφτη της Μάιορ, που στεκόταν και πάλι φυσιολογικός. Τόσο αθώα ένοχος. Είδα τα μάτια μου σκοτεινά, μαύρα, χωμένα σ’ ένα πρόσωπο γκρίζο. Οι ανάσες της ζωής μου ήταν λιγότερες. Ο κόσμος μέσα μου είχε χάσει μια στροφή.
     Κάτι λαμποκόπησε στ’ αριστερά. Κάτι που κατάφεραν να αντιληφθούν με δυσκολία οι τυφλές μου αισθήσεις. Πάνω στο τραπέζι στεκόταν κάτι που είχε τυλιχθεί από κατακόκκινη φωτιά. Οι άκρες της φλόγας μπλάβιζαν. Στο κέντρο ήταν ένα πλάσμα με μάτια που φώτιζαν γαλάζια.
      «Βρες τον εαυτό σου, Σιγκν. Μην πιστέψεις ποτέ πως είσαι μόνος. Μην ξεχάσεις ποτέ ποιος είσαι». Ήταν ο Σλέιν. Δεν τον αναγνώρισα.
     Με μια συντριπτική έκρηξη σκοτεινιάς μέσα μου, ούρλιαξα φρενιασμένα απ’ την ασίγαστη οργή μου κι έφυγα απ’ την καλύβα. Μετέτρεψα τη δυστυχία μου, την απογοήτευση, το φόβο κι όλη μου την τρέλα σε ταχύτητα. Τράβηξα προς τον βορρά.

Σχέδιο/Μολύβι, Σλέιν-Ενάιντ: Ελενη Στα


 

 

 

Η Μορφή χωρίς όνομα/ Η Άμορφη Σκιά/ Η Σκιά.

 

«Σιγκν… Πόσα ακόμα πρέπει να θυσιάσεις, για να βρεις τον εαυτό σου;»

 

 

Σχέδιο/Μολύβι, Η Μορφή χωρίς Όνομα: Ελενη Στα