Ποιοι είμαστε

Βασίλης

Ονομάζομαι Βασίλης Αλεξανδρόπουλος και είμαι o δημιουργός της σειράς βιβλίων: «Τα Μυστικά των Κόσμων»! Το 2013 αποφοίτησα από το τμήμα Φυτικής Παραγωγής στο Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας και σήμερα ζω και εργάζομαι πάνω στο επάγγελμα που σπούδασα, στην πόλη της Αμαλιάδας! Έχω 18 χρόνια που συνοδοιπορώ πλάι στη ζωή του Σιγκν! Ένας δρόμος δύσκολος! Ένα ταξίδι που δοκίμασε πολλές φορές την υπομονή, την επιμονή μου, τον ίδιο μου τον εαυτό! (Και ακόμα αυτός ο δρόμος έχει πολλές ανηφόρες και στροφές)! Σήμερα, έχοντας δύο εξαίρετους ανθρώπους (και φίλους) στο πλευρό μου, τους ζωγράφους Γιάννη και Ελένη Σταυριανίδου, και με οδηγό την Αγάπη σε αυτό που κάνουμε, θέσαμε στους εαυτούς μας τον στόχο να πάμε την ιστορία αυτή ένα βήμα ακόμα πιο πέρα. Ένα βήμα πιο κοντά σας! Εκείνο που ελπίζω και εύχομαι είναι να αγαπήσετε αυτή την ιστορία με τον δικό σας τρόπο! Να σας συντροφεύσει, να σας ταξιδέψει και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μια άλλη πλευρά της ζωής! Μια πλευρά για την οποία πρέπει να αγωνιζόμαστε! Μια πλευρά που έχουμε ανάγκη να ανακαλύψουμε! Μια πλευρά με Φως… και λιγότερο Σκοτάδι!

Γιάννης

Ονομάζομαι Γιάννης Σταυριανίδης. Η ζωγραφική και το game development ήταν και είναι από τα αγαπημένα μου χόμπυ! Γνώρισα τον Βασίλη κατά την αναζήτησή του για συνεργάτες που θα τον βοηθήσουν στην προσπάθειά του να δώσει ζωή στο δημιούργημά του. Ένα έργο που από μικρός δούλευε με υπομονή και αγάπη! «Τα Μυστικά των Κόσμων!» Έκτοτε, δουλεύοντας με επιμονή και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, αρχίσαμε να αποτυπώνουμε στο χαρτί τον μαγικό κόσμο που ζει μέσα στις γραμμές του μυθιστορήματος. Τέλος, στην ομάδα μας προστέθηκε και η αδερφή μου, ως ζωγράφος. Έτσι, τα Μυστικά των Κόσμων άρχισαν πλέον να παίρνουν την σημερινή τους μορφή!

Ελένη

Καλησπέρα! Το όνομα μου είναι Ελένη Σταυριανίδου και είμαι ζωγράφος και εικονογράφος. Το 2021 αποφοίτησα από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και ξεκίνησα να ασχολούμαι με την εικονογράφησης. Δουλεύω τόσο με παραδοσιακή όσο και digital ζωγραφική, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά (ξυλομπογιές, ακουαρέλες, λάδια κ.α.) Δεν έχω ένα συγκεκριμένο στυλ. Αντί για αυτό, χρησιμοποιώ μια πληθώρα τεχνοτροπιών, καθώς πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για ανάπτυξη και καλλιτεχνική ωρίμανση είναι μέσω διαρκούς πειραματισμού. Παρόλαυτα, ο συμβολισμός και τα παραμύθια ήταν πάντα για εμένα μια μεγάλη πηγή έμπνευσης, κάτι που δίνει ακομη και στα πιο ρεαλιστικά μου έργα μια ονειρική ποιότητα, και είναι το πλαίσιο που ενώνει το καλλιτεχνικό μου έργο. Το 2016, όντας ακόμη φοιτήτρια, γνώρισα μέσω του αδελφού μου τον Βασίλη Αλεξανδρόπουλο και καθώς ήμουν και είμαι φανατική αναγνώστρια βιβλίων φαντασίας, το έργο του «τα μυστικά των κόσμων» μου κίνησε το ενδιαφέρον. Αν και δεν είχα τότε αρκετή εμπειρία, μερικές πρώτες δοκιμές που κάναμε με τον Βασίλη έδειξαν ότι οι καλλιτεχνικές μας αντιλήψεις συμβάδιζαν και έτσι η γνωριμία αυτή, μετατράπηκε σύντομα σε μια δυναμική συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.