Χαρακτήρες

Έχετε τόσα δει σε προηγούμενα πόστ μου και τόσα διαβάσει απ΄το βιβλίο μου για τους Γκραντς και το πόσο ιδιαίτερη/μυστήρια φυλή είναι, με βαθιές ρίζες μέσα στην ιστορία του χρόνο!Έφτασε η στιγμή λοιπόν να πάρουν σιγά-σιγά μορφή! Αστάρι είναι Τάξη των Γκραντς, φύλακες του Βόρειου Φρουρίου: Τάουρ Ντεθ! Σκληρή ράτσα, αφύσικα γρήγοροι πολεμιστές, άριστοι χειριστές του τόξου!Η Φολνς τους (μανδύας) είναι χρώματος μπλε! Έχουν τη σπάνια δυνατότητα να αποκρυπτογραφούν τα Όκσταβιρ, σύμβολα με τα οποία σφραγίζει τα συναισθήματά της η Φύση!

Σχέδιο: Ελενη Στα

Φυλή: Γκραντς!
Τάξη: Αστάρι!

Φυλή: Γκραντς!
Τάξη: Νίνεθοντ!

Οι Νίνεθοντ είναι Τάξη των Γκραντς! Κάποτε ήταν Φύλακες του Δυτικού Φρουρίου: Τάουρ Γουέστ! Ύστερα όμως από την επίθεση μιας πονηρής, σκοτεινής δύναμης, το Φρούριο “έπεσε”!Οι Νίνεθοντ αποδεκατίστηκαν και ο πληθυσμός τους και η δόξα τους παρήκμασε! Πλέον έχουν μείνει λίγοι να περιπλανιούνται στον Άγνωστο Κόσμο και άλλοι να αποτελούν μέρος της Φρουράς στο Κάστρο του Χέλστρομ (πατρίδα των Γκραντς)! Η Φολνς τους (μανδύας) είναι χρώματος κεραμιδί!

Σχέδιο: Ελενη Στα

Φυλή: Λόνσταρ

Πήραμε μια γεύση από τη φυλή των Γκραντς σε παλαιότερα ποστ! Πλέον δώσαμε ζωή σε μια ακόμα φυλή γύρω από Τα Μυστικά των Κόσμων!

Πρόκειται για τους Λόνσταρ! Ανήκουν στις λεγόμενες Μικρές Φυλές, δεύτερα ξαδέρφια των Γκραντς! Μεγάλοι τεχνίτες της πέτρας, δημιούργησαν τις υπόγειες σήραγγες που ένωναν όλα τα βασίλεια του Άγνωστου Κόσμου με μυστικά περάσματα κάτω απ τη γη! Όταν όμως ανάμεσα στις φυλές φύτρωσε ο σπόρος της διχόνοιας και οι παλιές φιλίες και συμμαχίες χάθηκαν, οι σήραγγες εγκαταλείφθηκαν και η λαμπρή τους φήμη ξεθώριασε κι έσβησε!Πλέον ζουν στα Ανατολικά του Άγνωστου Κόσμου, σε μια πέτρινη περιοχή με το όνομα Νταλάβ Μπάλεγκροτ! 

Σε αντίθεση με τους Γκραντς έχουν πιο μικρά αυτιά! Έχουν σκληρή συμπεριφορά μα η καρδιά τους δεν στερείται από καλοσύνη! Αρκεί να ξέρεις το τρόπο που θα τους το υπενθυμίζει!

Τα Γούλιβαρκ πρόκειται για ένα σπάνιο είδος, μεγάλου ζώου που λέγεται πως ευημερούν στις πετροκοιλάδες του Νταλάβ Μπάλεγκροτ! Όταν η μοίρα θα καλέσει τις φυλές να αντιμετωπίσουν το Σκοτάδι, οι Λόνσταρ, πάνω στις πλάτες αυτών των αρχέγονων πλασμάτων θα παίξουν το δικό τους ρόλο στην μεγάλη μάχη ενάντια στον αφανισμό τους! 

Μα… μην προτρέχω! Αυτά θα συμβούν στο 3ο Βιβλίο!

Σχέδιο/Μολύβι, Λόνσταρ-Γούλιβαρκ: Ελενη Στα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *